Mobil Super 3000 XE1 5W-30, Universal

Mobil Super 3000 XE1 5W-30, Universal
Brand: Mobil
12.52 EUR
Osta nyt

Edut ja ominaisuudet
Mobil Super 3000 XE1 5W-30 auttaa säilyttämään dieselhiukkassuodattimien ja bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden toimintatehon. Mahdollistaa pidennetyn käytön korkeissa lämpötiloissa ilman öljyn hapettumisen aiheuttamaa paksuuntumista ja öljyn heikentymistä. Tuote tarjoaa erinomaisen juoksevuuden alhaisissa lämpötiloissa ja mahdollistaa helpon käynnistyksen talvella ja nopean öljynkierron moottorissa.

Ominaisuudet
Auttaa säilyttämään dieselhiukkassuodattimien ja bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden toimintatehon.
Mahdollistaa pidennetyn käytön korkeissa lämpötiloissa ilman öljyn hapettumisen aiheuttamaa paksuuntumista ja öljyn hajoamista.
Tarjoaa erinomaisen juoksevuuden alhaisissa lämpötiloissa ja mahdollistaa helpon käynnistyksen talvella ja nopean öljynkierron moottorissa.

Käyttökohteet
Mobil Super 3000 XE1 5W-30 on kehitetty täyttämään tärkeimpien autonvalmistajien vaatimat, viimeisimmät moottoriöljyspesifikaatiot ja se on yhteensopiva uusimpien dieselhiukkassuodattimien (DFP) ja kaikkien bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden kanssa. Öljy tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn niin alhaisissa kuin korkeissakin käyttölämpötiloissa ja pitkäkestoisen moottorin suojan karstoittumista ja sakan kertymistä vastaan. Öljyä suositellaan käytettäväksi BMW-autoissa, joissa vaatimuksena on BMW LL-04.

Erittely: Laatu / luokka: ACEA C3 Laatu / luokka: API SL Laatu / luokka: API SM Laatu / luokka: API SN Laatu / luokka: API SN+ Laatu / luokka: BMW Longlife-04 Laatu / luokka: MB-Approval 229.31 Laatu / luokka: MB-Approval 229.51 Laatu / luokka: MB-Approval 229.52 Pakkaustyyppi: Pullo SAE viskositeettiluokka: 5W-30 Tilavuus (litra): 1